БИ ПИ ГРУП - Магазин За Бои И Декоративни Мазилки

ИНСТРУМЕНТ-ПЕРО 3105

инструмент-перо 3105

ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

Перо за заглаждане на мазилки.

 

№s0111001