БИ ПИ ГРУП - Магазин За Бои И Декоративни Мазилки

Rasato – акрилна мазилка

Rasato –  Много  висок клас фасадна акрилна  мазилка с различни едрини  (1мм. 1,2мм. и 1,8мм)

Разходна норма:

1мм.-  2 – 2,2кг/м²

1,2мм.- 2,2 – 2,4кг/м²

1,8мм.-  2,5 – 2,7кг/м²