БИ ПИ ГРУП - Магазин За Бои И Декоративни Мазилки

Sil Sottofondo – силоксанов грунд

Sil Sottofondo – Най-висок клас силоксанов фасаден грунд.

Разходна норма: 8-10м²/л.